Újdonságok!

Villetta tiny house - lakókocsi - mobilház

Villetta tiny house lakókocsi - Költözz szabadon!

Sok akadálya lehet egy nyaraló vagy vendégház felépítésének. Ilyenek lehetnek a merev építési jogszabályok, a terület adottságai (gyakori árvíz), vagy csak egy meghatározott időszakban vagy ideig történő használat (nyaraló, külföldi munka). Ezekre a problémákra nyújt megoldást a Predom lakókocsik "nagytestvére" a Villetta tiny house lakókocsi, amely 19 m² lakóterülettel rendelkezik, télen-nyáron használható az extra vastag 6 centiméteres XPS magos szendvicspanel szerkezetének köszönhetően. Ez egy forgalomba helyezhető mobilház, amely rendszámmal rendelkezik, okmányaiban lakókocsi, így bármikor vontatható, össztömege a kategóriájában extra könnyű 2500 kg.

Predom N-Sport

Újdonság! Predom N-Sport

Új modell, amely modern formájával, kompakt méretével belopja magát a szívébe! 

Predom Baby D Plus

Újdonság! Predom Baby D Plus

Szélesített modell a nagyobb kényelemért!

Predom N-Sport Family

Újdonság! Predom N-Sport Family

Máris új taggal bővült az N-Sport modellsorozat! Családi kivitel 750 kg össztömeggel! Beépített WC, zuhany, konyha, a gyerekeknek emeletes ágy, a szülőknek összebújós franciaágy.

N-Cross MAX 480 Family

Újdonság! N-Cross MAX 480 Family

A legnagyobb családtag a családoknak!

Predom központi raktárkészlet

Központi raktárkészlet

Azonnal választhat bemutatómodelljeink közül vagy rendelhet a központi raktárkészletről rövid szállítási idővel.

Predom virtual tour

Virtuális túrák

Lakókocsijainka már virtuálisan is bejárhatja!

Predom lakókocsi konfigurátor

Konfigurátor

Igényeinek és elképzeléseinek megfelelően személyre szabhatja lakókocsiját. Opciók, extrák, felszerelések (takaróponyva, elősátor, stb.), itt mindent megtalál árakkal együtt. Ha összeállította álmai lakókocsiját, akkor egyszerűen ajánlatot is kérhet rá, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. (TESZTÜZEM)

Mobirise

Csináld magad!

Do It Yourself angolul, azaz DIY!  Szeretnél egy új lakókocsit, de a magad ízlése szerint szeretnéd a belsejét kialakítani? Vagy csak bedobnál egy matracot és indulhat a buli? Mi most megadjuk a lehetőséget!
A Baby, a Maxi és az N-Cross modell is elérhető üres DIY változatban. Érdeklődjön az aktuális készletről, elérhetőségről!

Cím

Lakókocsipark Érd
Érd 2030
Rákóczi Ferenc utca 123

Elérhetőség

Email: info@lakokocsipark.hu 
Telefon: +36 20 520-7978

No Code Website Builder